Menu
EUR

Copenhagen

Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

Copenhagen shop je bij NewStyle

Het merk Copenhagen is een nieuw schoenenmerk in de modebranche. Het is ontstaan in het jaar 2017. Precisie, kwaliteit en eerlijkheid waren waarden die voor de oprichters Julian en en Johannes belangrijk waren. Al deze waarden zijn nu zichtbaar in elke collectie.  

Julian is het creatieve brein achter Copenhagen, hij verzorgt voor het gehele ontwerpproces en voelt de trends van de toekomst aan. Johannes zorgt voor de marketingkant en zorgt ervoor dat alles goed wordt weggezet. Samen streven ze er voortdurend naar om schoenen te maken van hoge kwaliteit

Productieproces

Het leer is afkomstig van leerlooierijen in familiebezit in Italië, het productieproces vindt plaats in kleine fabrieken in Europa. Alle stukken worden met de hand afgewerkt om de hoogste kwaliteit te garanderen. 

Voor wie is Copenhagen?

De schoenen van Copenhagen zijn er zowel voor mannen als vrouwen. Iedere stap met de schoen moet een fijn en exclusief gevoel geven. Bij NewStyle vind je diverse sneakers van Copenhagen. Kies jij voor de witte leren sneaker of ga je toch voor de suède sneaker? 

De schoen van Copenhagen is op diverse manieren leuk te combineren:

 

Bekijk hier onze gehele collectie van Copenhagen

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »